Qualité en veiligheid

Het aantal sterren dat in Frankrijk toegekend wordt hangt af van het aantal sanitaire voorzieningen in relatie tot het aantal staanplaatsen. Op basis daarvan zijn we een ⋆⋆⋆⋆ kasteelcamping. Dit is zuiver een kwantitatieve kwalificatie en zegt niets over de andere voorzieningen..

Camping Qualité

Camping Qualité is de hoogste erkenning voor kwaliteit in Frankrijk. Om de twee jaar wordt onze kasteelcamping door een onafhankelijke, anonieme bezoeker beoordeeld aan de hand van een lange lijst van criteria. Sinds 2003 hebben we steeds een dikke 8 gescoord.

Op het domein geldt voor iedereen een maximum snelheid van 10 km per uur. Doordat we een oprijlaan van bijna een kilometer hebben naar een secundaire weg, blijven de kinderen op het domein.

Veiligheid van onze gasten

De veiligheid van onze gasten op het domein vinden wij zeer belangrijk. Zo hebben we in alle permanente huuraccommodaties rookmelders geplaatst, hangen er brandblussers op alle cruciale punten, zowel binnen als buiten. Bij de receptie vindt u een AED (Een automatische externe defibrillator, een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon met een circulatiestilstand) en medicijnkastjes bij receptie, brasserie en natuurlijk het timmerdorp. Omdat we in een bosrijk gebied gelegen zijn, raden we onze gasten aan zelf een tekentang mee te nemen.

Voorzieningen voor gehandicapten

Voor gasten met een functiebeperking zijn er een keur van voorzieningen, zoals speciaal aangepast sanitair (douche/toilet en afwasplaats) op de camping, aangepaste entrée ’s voor het kasteel, de brasserie, de receptie, het sanitair-gebouw en de grange, en aangepaste toiletruimtes in het kasteel en bij de grange.

Waterkwaliteit
Het water in de sanitair-gebouwen wordt voor aanvang seizoen op salmonella getest. Al het water uit de kranen op ons domein is drinkbaar.

Hygiëne en huisdieren
Voor gasten met honden zijn er speciale afvalemmers met de bekende zakjes en op de camping en bij de chalets zelfs een speciale hondendouche.

TOP
Onze 3 zekerheden
Corona proof en zonder risico boeken
met de 3 zekerheden van Domaine
Le Mialaret. Lees meer →
Onze 3 zekerheden
Corona proof en zonder risico boeken
met de 3 zekerheden van Domaine
Le Mialaret. Lees meer →