+ 33 (0)5 55 46 02 50 info@lemialaret.com
4/5

Bel ons op

+33(0)555460250

Vragen?

Neem contact op

Kamperen op kasteelcamping

Bij aankomst mag u zelf uw plaats uitkiezen. Omdat we de camping niet voor 100% volboeken, garanderen we ook de laatst aangekomen gasten voldoende keuzemogelijkheden. Langs de randen staan drie kleine sanitairgebouwen, waarvan één uitgerust met een babyruimte en aangepast sanitair (douche/toilet en afwasbak) voor personen met een fysieke beperking.

De kasteelcamping van Domaine Le Mialaret ligt in een groen landschap, rechts gelegen naast het kasteel. Het kampeerterrein bestaat uit 8 hectare terrein met daarop 120 staanplaatsen van 150 m², uitgerust met elektra (8A) en allen voorzien van een grote houten picknicktafel. 

Onze bosplaatsen zijn gelegen in het bos en zijn niet voorzien van elektra.

 

ACSI

Voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen accepteren we de ACSI-kaart en organiseren we een aantal activiteiten voor senioren.

Camping vrijheid

Onze camping kent een grote mate van vrijheid, zo zijn er geen slagbomen, kunt u zolang en zo warm douchen als u zelf wilt, zijn bbq’s toegestaan en mag u zelfs een kniehoog vuurtje stoken.

Jongeren

Voor jongeren vanaf 15 jaar is er een jongerenveld, waar ze kunnen chillen. Om ‘wildgroei’ te voorkomen zijn sterke alcoholica, drugs en elektronische muziek niet toegestaan.

Kamperen in het bos

Wilt u echt op en top genieten van de rust, ruimte en natuur op onze camping? Dan vindt u in het bos achter de camping speciale bosplaatsen. Prachtige ruime plaatsen tussen de bomen.

Voorzieningen Le Mialaret

Op onze receptie vindt u een kleine campingwinkel met een beperkt assortiment. Voor uw boodschappen kunt u naar Neuvic waar u zowel een Intermarché als Spar vindt, of naar Ussel met een Lidl en E.Leclerc. Dagelijks kunt u wel vers brood, croissants, chocolatines, pain aux raisins of chausson de pommes bestellen.

Prijzen en beschikbaarheid