+ 33 (0)5 55 46 02 50 info@lemialaret.com
4/5

Bel ons op

+33(0)555460250

Vragen?

Neem contact op

Camping midden Frankrijk

Camping midden Frankrijk

Wanneer u aan midden Frankrijk denkt, ziet u waarschijnlijk veel natuur, wijnvelden en glooiende heuvels voor u. Voor veel vakantiegangers jaarlijks dé reden om naar het midden van Frankrijk te komen. Onze Kasteelcamping in Neuvic is zeer geliefd. Een unieke camping midden Frankrijk met een eeuwenoude chateau en veel natuur. Gelegen op de grens van Zuid-Frankrijk.

Unieke camping in Corrèze

Kasteelcamping Le Mialaret ligt in Corrèze. Dit gebied staat bekend om de groene natuurgebieden, maar ook om de rijke historie. Hier vindt u dan ook veel kastelen, ruïnes en historische stadjes. Een rustige omgeving waar u veel water, bossen en heuvels tegenkomt. Onze kasteelcamping Frankrijk doet eer aan de omgeving. Bovenop de heuvel geniet u van prachtig uitzicht over Corrèze of kijkt u tegen een eeuwenoude chateau aan.

Overnachten op onze camping midden Frankrijk

Op onze kasteelcamping bent u van harte welkom op één van de ruime kampeerplaatsen. Tussen de bomen vindt u altijd een mooi plekje voor uw kampeermiddel. Heeft u geen eigen kampeermiddel bij u? Dan kunt u ook een accommodatie huren. Overnacht in een stoere safaritent, huur een comfortabele chalet of slaap in de luxe hotelkamers in onze chateau hotel Frankrijk.

 • Safaritent
 • Houten chalet
 • Forrestcabin
 • Kampeerplaats
 • Hotelkamer

Genieten van het Franse leven op onze camping

Kasteelcamping Le Mialaret is gelegen tussen midden Frankrijk en Zuid-Frankrijk. Een perfecte locatie om te genieten van het echte Franse leven. Hier kunt u helemaal ontspannen dankzij de verschillende faciliteiten. Neem een frisse duik in het zwembad of geniet van een hapje en drankje in de brasserie. Ook voor kinderen is er veel te doen.

Kindvriendelijke camping in Frankrijk

Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Zij zullen zich niet snel vervelen. Met een zwembad, boerderij, speelweide, tennisbaan, pingpongtafels en visvijver is er altijd iets te doen. Ook is er in de zomer Nederlandstalige animatie. Wel zo fijn voor de kinderen. Onze camping midden Frankrijk heeft dan ook Nederlands eigenaren.

Faciliteiten op onze kasteelcamping

 • Brasserie
 • Boerderij
 • Zwembad
 • Tennisbaan en Petanquebaan
 • Pingpongtafels
 • Voetbalveld
 • Trampolines & speeltuinen
 • Visvijver
 • Winkeltje

Actieve vakantie in Frankrijk

Corrèze is dé streek om te genieten van een actieve vakantie. De natuurgebieden en waterpartijen zorgen voor veel opties om actief te zijn. Zo kunt u kanoën, mountainbiken, kajakken, paardrijden, klimmen en nog veel meer! Na een sportief dagje uit kunt u op onze camping midden Frankrijk even uitrusten en ontspannen. Bekijk ook nog meer activiteiten in midden Frankijk.

Wandelen en fietsen in Frankrijk

Veel vakantiegangers kiezen een camping midden Frankrijk vanwege de mogelijkheid om te wandelen en fietsen. Dit gebied leent zich hier uitstekend voor. Ontdek de mooie wandelingen langs authentieke dorpjes waar u tussen knusse straatjes struint. Of fiets langs de kronkelende beekjes in het bosrijke gebied. Tijdens een wandeling of fietstocht in Corrèze is de kans groot dat u een overblijfsel tegenkomt van vroeger zoals een kathedraal of kasteel.

Reizen naar midden Frankrijk

Gaat u met de auto naar midden Frankrijk? Vanaf Utrecht is dit ongeveer 1.000 kilometer. Kies voor een rijs langs Parijs of de steden Reims of Troyes. Ook kunt u ervoor kiezen om u reis te vervolgen naar Zuid-Frankrijk. Vanaf Neuvic reist u gemakkelijk door naar steden als Toulouse of Montpellier.