Even voorstellen

Wij zijn Peter en Christian David, allebei geboren en getogen in Sluiskil, Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 2019 zijn wij de trotse eigenaren van Domaine Le Mialaret. In 1988 zijn we getrouwd en naast een volledige baan hebben wij het landbouwbedrijf van de ouders van Peter overgenomen en verder uitgebouwd. Christian werkt daarnaast als gespecialiseerd verpleegkundige voor de GGD.

Wij hebben twee volwassen kinderen die hun weg in het leven gevonden hebben en het landbouwbedrijf niet gaan overnemen. Op een bepaald moment kwam Peter op een keerpunt in het leven en wilde hij een andere koers gaan varen. We zijn toen gaan zoeken naar een nieuwe invulling.

Peter heeft familie in Frankrijk die hij in zijn jeugd op de motor bezocht. Hierdoor is zijn interesse gegroeid voor het land. Later als gezin hebben we ook vakanties in de verschillende regio’s doorgebracht. Een aantal jaren waren we al aan het filosoferen om daar iets te ondernemen.

Zo hebben we op een gegeven moment Domaine Le Mialaret gevonden en in 2019 hebben we besloten om de onderneming over te nemen. De ligging en de schoonheid van de omgeving en het kasteel waren doorslaggevend om dit de camping, de huisjes en het hotel-restaurant te gaan beheren. De prachtige natuur, die zover je kijken kan uit bossen en heuvels bestaat, is uniek.

Ons doel is om de gasten op het domein te laten genieten van de natuur en de cultuur die de omgeving rijk is. We willen het domein optimaliseren met behoud van de charme en het karakter die het heeft en we staan klaar om iedereen een welverdiende vakantie te bezorgen.

À bientôt?
Peter en Christian David

Chateau Le Mialaret

TOP
Onze 3 zekerheden
Corona proof en zonder risico boeken
met de 3 zekerheden van Domaine
Le Mialaret. Lees meer →
Onze 3 zekerheden
Corona proof en zonder risico boeken
met de 3 zekerheden van Domaine
Le Mialaret. Lees meer →