+ 33 (0)5 55 46 02 50 info@lemialaret.com
4/5

Bel ons op

+33(0)555460250

Vragen?

Neem contact op

Hotelkamer in kasteel

In het kasteelhotel zijn 7 kamers die gebruikt worden voor de gasten, allen geheel verschillend qua grootte en stijl. Iedere kamer voelt als een inspirerende ontmoeting. Alle kamers zijn voorzien van een tv en hebben gratis wifi (met uitzondering van la bleue Gitane, daar is de Wifi ontvangst matig).

Sfeer van weleer

Alle kamers zijn voorzien van een eigen bad en/of douche en toilet . Er is overal wifi en televisie. Alle kamers ademen de sfeer van weleer en zijn gelegen op de eerste verdieping behalve de laatste kamer.

7 sfeervolle kamers

1 - La Provencale

La Provencale is de prachtige torenkamer in de pastelkleuren lichtgroen en creme. Een bijzondere schouw accentueert het geheel, met uitzicht op de valleien en voorzijde kasteel

2 - Le Paradis Blue

Le Paradis Blue is een kingsize kamer, hoofdkleur blauw, met bad en een prachtig uitzicht op de valleien . Hier sliep in vroegere tijden de kasteelheer. Deze kamer kan samen met La Karibu tot een suite worden gecombineerd voor gezinnen.

3 - La Karibu

De Karibu kamer kan samen met de Paradis Blue tot een suite familiale gemaakt worden. Deze kamer beschikt over een ruime douche. N.B. enige kamer met lits-jumeaux.

4 - L'art Deco

L’Art Deco is geheel ingericht in Art Deco stijl met een zeer ruime badkamer en uitzicht op de valleien.

5 - La Passionata

La Passionata heeft, hoe kan het ook anders, als hoofdkleur dieprood. In een neogotisch torentje is een douche gebouwd.

6 - La Vie en Rose

La Vie en Rose is nog heel erg in de oude stijl van weleer en heeft een toegang naar het balkon op de toren. Het raam heeft uitzicht op het park.

7 - La Bleue Gitane

La Bleue Gitane is op de begane grond en heeft een aparte ingang aan de zijkant van het kasteel. Deze kamer heeft uitzicht op het park en heeft alleen een douche.
ACSI

ACSI keuring

Le Mialaret beschikt over een ACSI keuring.
Beschikbaarheid & prijzen