Hotel-restaurant Le Mialaret

Laat u verrassen door onze chefkok. Een amuse terwijl de herten zich langs de bosrand wagen, een kasteelontbijt wanneer de opgaande zon de dauw uit de dalen verdrijft, een mooi glas Bordeaux tintelendin de avondzon... Het restaurant bevindt zich in het kasteel, de spil van het domein. Gebouwd op een heuvel met een indrukwekkend vergezicht over drie valleien.

Menu voor vegetariërs

Alles wordt vers bereid en de ingrediënten met zorg geselecteerd. Tevens een speciaal menu voor vegetariërs en veganisten. Met bijzondere wensen als glutenvrij kan rekening worden gehouden.

Binnen zwaait onze chefkok de scepter, hij heeft in de streek een reputatie hoog te houden. Ieder seizoen stelt hij een nieuwe kaart samen, typische producten uit de streek als de mooie Limousin boeuf en de magret de canard mogen natuurlijk niet ontbreken, maar in zijn foie gras herkent u de echte meesterhand.

Op de wijnkaart vindt u een breed gamma van smaken (en prijzen) van streekwijnen tot de grote namen als Chateau Belgraves en Chateau Yquiem. Reserveren is altijd gewenst. Voor huwelijken en grotere groepen zijn er speciale arrangementen te maken, en hotelgasten kunnen gebruik maken van een halfpension arrangement.

Menu cuisine regionale

De menu's worden aan het begin van het seizoen samengesteld. Onze chef biedt altijd een keur van vlees- en visgerechten en daarnaast een vegetarisch menu en een kindermenu. We werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers. De stijl van de keuken kan het beste getypeerd worden als een cuisine regionale met de finesse van la grande cuisine francaise.

Tafel reserveren

TOP