+ 33 (0)5 55 46 02 50 info@lemialaret.com
4/5

Bel ons op

+33(0)555460250

Vragen?

Neem contact op

Accommodatie huren op het kasteel

Voor een verblijf op het landgoed van kasteel Le Mialaret kunt u uit vele accommodaties kiezen. Er zijn chalets, vakantiehuisjes (forestcabins), safaritenten en hotelkamers in het kasteel. Kies uw favoriete accommodatie en u ziet tijdens het reserveren in een oogopslag de beschikbaarheid en kosten van uw verblijf.
Safariteit

Safaritent

Op kasteel camping Le Mialaret kunt u een grote safaritent huren voor 4, 5 of 6 personen. De safaritenten hebben een overdekt terras, een keuken / woonkamer met eettafel en verrijdbaar keukenblok. De safaritenten staan op ruime plekken met schaduw en privacy.

Houten chalet huren

De chalets kasteel camping Le Mialaret zijn gelegen op een lichte glooiing, omrand door bos en dichtgelegen bij de grote speelweide met een groot speelkasteel. De traditionele zweedse houtbouwstijl past uitstekend in de natuurlijkeomgeving.

Forestcabins

In een schaduwrijk gedeelte van het domein vindt u onze stenen forestcabins. Een prachtige combinatie van eenvoud en comfort! De forestcabins zijn volgens de traditionele bouw uit het begin van de eighties gebouwd.

Kamperen

De kasteelcamping van Domaine Le Mialaret ligt in een parklandschap rechts naast het kasteel. In totaal 8 hectare terrein met daarop 120 staanplaatsen van 150 m², uitgerust met elektra (8A) en allen voorzien van een grote houten picknicktafel.

Hotelkamer in Kasteel

In het kasteelhotel zijn 7 kamers die gebruikt worden voor de gasten, allen geheel verschillend qua grootte en stijl. Iedere kamer voelt als een inspirerende ontmoeting. Alle kamers zijn voorzien van een tv en hebben gratis wifi (met uitzondering van la bleue Gitane, daar is de Wifi ontvangst matig).
ACSI

ACSI keuring

Le Mialaret beschikt over een ACSI keuring.